Dag 1

 

 Vrijdag 7 juli 2017

 

Koffers : Check!

Goede zin : Check!

Milan her I come!!

 

Vanuit Düsseldorf airport ging ik samen met Ron en Anja naar Milaan. Ze zouden me niet alleen naar Milaan brengen maar ook 3 nachtjes blijven slapen, deze ervaring wouden ze natuurlijk ook samen met mij beleven en natuurlijk een onvergetelijke tijd ervan maken!

Aangekomen op het vliegveld en nadat we de koffers hadden afgegeven zagen we op het bord staan dat we een uurtje vertraging hadden.. dat was natuurlijk minder maar het was gelukkig maar een uurtje.

Bij de douanen werd mijn handbagage koffertje eruit gehaald.. ze dachten misschien de topcrimineel van Nederland gevonden we hebben maar helaas it's not me. Mijn koffertje werd nog eens goed nagekeken en er werd met een soort roze stift een vlek op gemaakt, ook op mijn witte laptop zit nu een mooie fel roze afdruk als aandenken van de douanen..! Ze kwamen er al snel achter dat ik niks van illegale spullen bij me had en we mochten weer doorlopen, en we konden het vlieg tuig in nadat we even hadden moeten wachten. En wat had ik weer zin om te vliegen, en het prachtige uitzicht weer te zien! De laatste keer was 2 jaar geleden dus het werd weer eens tijd. Gelukkig heb ik nooit last van oorpijn of iets anders als ik vlieg dus er zullen nog veel reisjes volgen hopelijk!

Na ongeveer 1 uur en 20 minuten gevlogen te hebben kwamen we aan in Italië op vliegveld Milaan Linkte, het was 34 graden toen we uitstapte dus meteen lekker warm weer. De vader van de kinderen zou ons komen ophalen van het vliegveld en mijn eerste indruk van hem was meteen goed, het leek mij een hele aardige vriendelijke man. Toen we onderweg waren zag ik hoe mooi de stad was, mooie poorten en gebouwen en leuke balkonnetjes met planten. Het vliegveld lag ongeveer 15 minuten van het appartement af en het hotel waar Ron en Anja sliepen lag om de hoek. We brachten hun eerste naar het hotel en daarna gingen we naar  het appartement waar ik op de kinderen en de moeder nog even moest wachten voordat ze thuis waren. Het appartement had ook een mooie poort en een lekker koele binnenkomst hal. Vanuit de hal kon je met de trap of een kleine lift ( maar dan ook echt heel klein). Omdat ze op de 5e verdieping wonen heb ik maar de lift gepakt! mijn eerste indruk van het appartement was gezellig en je kon zien dat er leuk geleefd werd! Het voelde gelukkig niet heel vreemd. Na 10 minuten kwamen de kinderen en de moeder thuis en ze waren ook super vriendelijk! De 4 weken dat ik in Milaan ben slaap ik op de kamer van de kinderen en in een hoogslaper! leuk om dat nog eens mee te maken na 11 jaar!

 

Toen iedereen er was hebben we een echte Italiaanse pizza gegeten en die wat je in Nederland als Italiaanse pizza krijgt kunnen daar niet tegenop! Heerlijk en super groot! Nadat we de pizza gegeten hadden zijn we een ijsje gaan eten bij een ijssalonnetje om de hoek en ook dit was heerlijk!

Toen we terug liepen en ik in bed lag besefte ik me pas dat ik midden in Milaan sliep. Mooi weer, lieve oppas kinderen, en een leuk gezin. Wat wil je nog meer?!

 

Laat weten wat je ervan vondt! Reacties zijn altijd leuk en welkom! 

Reactie plaatsen

Reacties

Belinda Aelmans
7 jaar geleden

Veel plezier in het mooie Milaan.

Maak jouw eigen website met JouwWeb