Milano dag 7

Donderdag 19 juli 2018

 

Weer een warm dagje in Milaan. Maar vandaag wou ik er toch even uit.

Ik ben naar de Kiko gelopen om nieuwe nagellak te halen, want dit vind ik de fijnste nagellak en hoe leuk is het als Kiko Milano nou echt uit Milaan komt. Ook ben ik naar de H&M geweest en heb ik een nieuwe broek en een topje gekocht. Ik moet er niet aan denken om in dit weer een lange broek te dragen, maar hij was in de uitverkoop dus ik dacht ach een zwarte broek is altijd goed en ik had toevallig ook een nieuwe nodig.

 

Nadat ik terug was van mn korte shopmiddag heb ik voor de eerste keer in mijn leven Monopoly gespeeld. Het spel was in het italiaans dus Jana en Joris moesten het vertalen voor mij en het ging best wel goed! Alleen is het echt een langdradig spel waar geen einde aan lijkt te komen. Na ongeveer 1 uur waren we uitgespeeld en hadden we een winnaar gekozen ( wie de meesten straten en geld had had gewonnen). 

 

Toen Jana en Joris huiswerk aan het maken waren ben ik Love Island gaan kijken. Het is echt een verslavend programma. Je blijft door kijken totdat er geen aflevering meer is en je een dag moet wachten voordat de volgende online staat. Gelukkig kan ik er nog een paar kijken voordat ik moet wachten op de nieuwe aflevering.

 

Toen het huiswerk af was ben ik armbandjes gaan maken met Jana. We gingen een Kumihimo amrbandje maken(een armbandje met behulp van een ronde schijf). Ik had er nog nooit van gehoord maar het leek op een ronde scoubidou. Weer iets nieuws geleerd. We hadden niet genoeg draden om een kimihimo armbandje te maken (er zijn 7 lange draden voor nodig), dus zijn we terug gegaan naar de sieraden winkel waar we zaterdag ook de draden hadden gekocht.

Onderweg naar de sieraden winkel waren we een beetje verwdaals maar uiteindelijk hadden we toch de juiste weg gevonden en hadden we nieuwe draden gekocht. Jana had heel snel door hoe een het moest en het eerste armbandje was al snel af! 

 

 

 

In de avond hebben we lekker gegeten en daarna heb ik met Diana barbie haar tutorials gegeken. Niet iets wat je allerdaags bekijkt maar het was wel lachen. Eerder deze week waren we al opzoek gegaan voor nep haar omdat een barbie van Jana kaal geknipt is en ze er nieuw haar op wilt. Hier kan alles dus ook dit komt voor elkaar! hahah

Het experiment duurt alleen nog even want de haren zijn onderweg vanuit China. Op aliexpress hebben ze ook echt alles, zelfs nep haar. 

Na weer een heleboel geleerd te hebben over het maken van kumihimo armabndjes en het maken van een barbie puik zijn we gaan slapen. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.