Milano dag 10

Zondag 22 juli 2018

 

Vandaag hadden we weer een creatief middagje. De kumihimo bandjes zijn een echte verslaving om te maken. Ik heb een nieuw enkelbandje gemaakt want het touw was te dun om als armbandje te dragen, je kon het effect niet heel goed zien. Maar we hebben de techniek wel onder de knie!

 

Rond half 5 zijn we naar de wijk Isola gelopen. Onderweg kwamen we langs het gebouw van Samsung. We zijn bij de Samsung Smart home naar binnen gegaan, ik was hier nog nooit geweest. Ik heb voor het eerst een virtual reality bril opgehad, wat een ervaring! Er was zelfs een spiegel die je kleding voor hield zonder dat je het aan hoefde te trekken zodat je kon zien hoe het je stond, ongelofelijk! En nog veel meer! Dit was weer iets heel nieuws en zeker een aanrader om eens heen te gaan als je in Milaan bent!

 

Daarna ben ik met Diana naar Corso Como 10 gelopen. Het is een concept store met designer kleding. We waren hier al eens eerder geweest, maar steeds kijk je hier je ogen uit. Heeeleeeee aparte kleding maar ook hele simpele kleding die onbetalbaar is. 

 

Rond half 7 hadden we ergens afgesproken met de overburen, ze hadden bezoek uit Nederland en we gingen gezellig een aperitiefje doen. Dit keer waren de Nederlanders in de meerderheid hahah. Het was super gezellig en wat hebben we gelachen!1

 Daarna zijn we met z'n allen pizza gaan eten bij little Italy. Weer een heerlijke pizza met super leuk gezelschap! Engels, Nederlands en Italiaans werd door elkaar gepraat en dat maakte het juist zo leuk!  Een geslaagde avond!

Reactie plaatsen

Reacties

Maaike
6 jaar geleden

Hoi schat<3

Gelukkig heb je het na je zin in Milaan nog even is het alweer voorbij.
Leuk hoe je alles zo lief en enthousiast omschrijft vind leuk om het te lezen

Dikke knuffel en kus van ons xxx