Dag 30

Zaterdag 5 augustus 2017

 

Vandaag is de dag dat ik terug vlieg naar Nederland dan toch echt aangebroken.. terug naar het koude kikkerlandje. Wie had dat gedacht dat ik zo snel zou wennen aan een land en ook nog eens bij mensen in huis die ik ervoor alleen maar op Skype gezien had.

Ik stond op en had een heel raar gevoel in mijn buik. Wou ik wel naar huis? Het moet maar dacht ik. Wel een goed teken dat ik het heeeel erg naar mijn zij gehad heb! Had het zeker niet willen missen!

In de ochtend ben ik voor de laatste keer in deze 4 weken de markt opgelopen. Dit is zeker niet de allerlaatste dat ik erover heen loop want ik kom zeker nog eens terug! Ook ben ik nog even samen met Diana over een gedeelte van de markt gelopen en erna zijn we op pad gegaan voor kadotjes voor Jana. Jana is als ze in Nederland zijn jarig en daar vieren ze het dus ook, ik ben ook uitgenodigd door Jana haha!! Ze wist precies wat ze wou hebben dus heel lang zoeken naar een kadotje was niet nodig.

Toen we weer terug thuis waren hebben we lekker middag gegeten en erna heb ik alles ingepakt en me klaar gemaakt om te gaan. Joris en Jana zeiden doeii tot over 3 dagen.. ik dacht ja tot over 3 dagen... maar over 3 dagen is het toch weer anders. Ik kreeg er toch wel een brok van in mijn keel want wat ga ik deze boefjes missen! Ik heb ze toch 4 weken gezien. Veel spelletjes met de gedaan, minder leuk huiswerk met ze gemaakt en de leuke uitstapjes!

Diana heeft me naar het vliegveld gebracht en ik vond het een heel raar idee om terug naar Nederland te gaan. Deze 4 weken zijn zo omgevlogen! Ik heb het echt naar mijn zin gehad en wat hou ik van de stad!
Voordat ik het wist stond ik weer in Nederland.. koud en regen.. en wat een groot vliegveld is Düsseldorf toch! Ik was bijna verdwaald! Anja en Ron stonden me op te wachten op het vliegveld met een ballon, zo kon ik ze goed herkennen! Super leuk en lief! Ik had ze ook gemist en was dus weer blij om ze te zien! Wat een

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.