Milano dag 3

Donderdag 18 oktober 2018

 

Vandaag ben ik naar de markt (Via Pietro Calvi) gelopen. Ik was opzoek naar sjaaltjes want deze had ik helaas niet kunnen vinden op de markt van dinsdag. Ook op deze markt hadden ze helaas geen sjaaltjes... dat betekend dat ik snel weer terug moet komen want op zaterdag verkopen ze ze wel haha.

 

Deze markt was een stukje lopen (2,2 km), gelukkig loop ik graag dus dit was geen probleem! Ik was hier nog niet eerder heen gegaan. Op deze markt verkochten ze veel duren kleding /spullen, dus geen markt zoals ik gewend was. Wel was het weer een leuke ervaring!

Nadat ik over de markt gelopen had ben ik naar de Dom gelopen. Wat is het toch een mooie kerk! Elke keer blijf ik mij verbazen! Vandaag heb ik ook weer foto's gemaakt voor mijn school verslagen. Milaan is een ideale stad om mooie gebouwen fotograferen dus hier maak ik natuurlijk gebruik van!

 

Mijn wandel goal voor vandaag was om ongeveer 10 km te lopen en dit is ook gelukt! Meer als 16.000 stappen heb ik vandaag gelopen. Hier is geen Basicfit dus ik moest mijn cardio toch op een of andere manier zien te vinden haha! 

De winkels gaan mij hier ook nooit vervelen! Ik was al eerder bij de Zara in de buurt van de Dom geweest, dit blijft echt een mooie winkel qua uitstraling en inrichting vind ik. 

 

Nadat ik uitgeschopt was (voor vandaag haha) heb ik een milkshake gedronken en ben ik weer terug naar huis gelopen. Toen ik terug thuis was heb ik Love Island gekeken op Videoland, mijn guilty pleasure.

Morgen is het weer mijn laatste dagje in Milaan... de tijd gaat weer zo snel voorbij!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.