Dag 20

Woensdag 26 juli 2017

 

Een shok toen ik wakker werd... waar is de zon?!?! Is het een Nederlandse weer dag? Ik had een lange broek aan en een vestje over mijn topje.. ookal was ik niet van plan die te gaan dragen..

Vandaag zijn we in de ochtend een kopje koffie gaan drinken met een vriendin van Diana. Een aardige vrouw alleen jammer dat ik geen Italiaans spreek, want ik kon niks van de gesprekken verstaan, maar wie weet in de toekomst haha! Ik ben met Jana naar de Tiger geweest (een winkel met allemaal prullen zoals bij de action) ze wou iets kopen en we hadden een deal gemaakt dat ze het pas mocht openmaken als ze haar huiswerk af had en Joris had ook iets uitgekozen en dezelfde afspraak hadden we voor hem gemaakt.

Toen we thuis waren zijn we aan het huiswerk begonnen en erna gaan eten, na het eten ben ik met Joris en Jana hun kamer gaan opruimen zodat ze wat meer ruimte hadden. Het is nu ook een beetje mijn kamer want ik slaap erop, maar over 1,5 week is hij weer helemaal van hun 2.

Na het opruimen zijn we naar het park gegaan en de zon was ook weer terug gekomen he he gelukkig geen Nederlands dagje want ik ben er nog niet aan toe haha!!

In de avond hebben we lekker gegeten en ben ik met Diana in de garens gedoken want ze moesten uitgezocht worden.. en wat zijn het veel!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb