Dag 12

Dinsdag 18 juli 2017

 

Vandaag stond zwemmen op de planning en dat zijn we dus ook gaan doen. Met z'n 3 gingen we op pad naar de metro en bij de eerst volgende stop moesten we er weer uit. Aangekomen bij het zwembad kregen we een bandje (zo kon de beveiliging zien of je wel of niet betaald had). Er waren veel kinderen in het zwembad, omdat er een uitstapje was van een zomerschool. Wat wel een heel verschil was met in Nederland was dat je hier een badmuts op moest. Het leek mij een raar gezicht maar omdat iedereen die in het water was een ophad viel het niet erg op en was het op een of andere manier niet meer heel gek.

Ook naar het zwembad had Jana de spelletjes meegenomen en hier hebben we dus ook nog een keer gekwartet. Daarna zijn we een ijsje bij het zwembad gaan eten. Ook ben ik weer ergens achter gekomen, ik weet niet of het een fabel van de Italianen is maar ik kan het me bijna niet anders voorstellen... als je een ijsje gegeten hebt en je wilt weer gaan zwemmen moet je 1 uur wachten, want als je dan weer het water in zou gaan, zou dat niet goed zijn voor je spijsvertreding? nou hier had ik nog nooit van gehoord en ik vond het ook erg apart, want ik heb er nog nooit last van gehad haha. Nadat we het ijsje lekker hadden opgegeten zijn we dus ook maar naar huis gegaan.

Rond half 5 zijn we weer naar het park gegaan omdat daar vriendjes van hun heen zouden komen.

Reactie plaatsen

Reacties

Oma
7 jaar geleden

Eemy in Nederland is een badmuts ook verplicht geweest en bij ons zijden ze wel dat je niet met een volle maag mocht zwemmen.ha ha ha toch voor de spijsvertering.Dikke kus van ons.

Maak jouw eigen website met JouwWeb