Dag 15

Vrijdag 21 juli 2017

 

Vandaag is het precies 2 weken geleden dat ik in deze mooie stad Milaan ben aangekomen, en er gaan gelukkig nog 2 weken volgen want ik wil nog lang niet gaan!

Vandaag wouden we eigenlijk gaan zwemmen maar omdat de weersverwachting niet heel erg goed was hebben we ons bedacht en verschuiven we het naar een ander keertje. Dus vandaag was er genoeg tijd om huiswerk te maken met Joris en Jana... het was duidelijk dat Joris een hekel heeft aan zijn huiswerk want we hebben er 4 uur over gedaan om 2 bladzijdes rekenen en 4 bladzijden Engels te maken... het leek of hij een hekel aan me begon te krijgen maar uiteindelijk als alles af is hoop ik dat hij me toch een beetje dankbaar is voor mijn uren lange geduld. Ik kan nu ook zeggen dat ik niet alleen een gids in Milaan kan worden maar ook huiswerk juf (met veel geduld) wie weet haha!

Na het lange gevecht met het huiswerk hebben we de bladzijdes maar dicht geslagen en zijn we weer naar het park gegaan. Jana op de skeelers en Joris op het longboard, zo zie je maar dat kan ook gewoon in Milaan, alleen is skeeleren niet ideaal met de hogen stoepen hier maar het kan dus wel.

Opeens merkte we dat het bewolkt begon te worden, omdat het al niet een te zonnige dag was zag het er naar uit dat het zou gaan regenen. We zijn dus richting huis gegaan en wat hebben we gelachen met z'n 3... Jana met de skeelers op het longboard en Joris die aan het duwen was... zelfs de politie die langs reed vond het wel grappig! Ook vond ik zit wel een foto waardig!

Thuis aangekomen begon het te regenen en we waren dus net op tijd binnen. Mijn Nederlandse regen instinkt was dus goed! We hebben vandaag lekker pizza gegeten, ik vind het eten nog steeds heeeerlijk hier! Hier is het leven als vegetariër beter dan in Nederland!

In de avond begon er weer een zomers buitje en het lijkt erop dat deze in de nacht ook nog eens terug gaat komen... de eerste buitjes die ik mee maak in Milaan, maar dat maakt de pret hier zeker niet minder!

Reactie plaatsen

Reacties

Belinda
7 jaar geleden

Huiswerk maken is voor niemand echt leuk,masr ook dit hoort erbij en dan is t eens zo leuk om daarna weer leuke dingen te doen. En dat doen jullie gelukkig met zijn allen. En je shopervaringen;show us the good things( foto????)xx mam

Oma
7 jaar geleden

Ook dat is een ervaring regen in Milaan en morgen stofvrije straten in Milaan en hopelijk weer heel veel zon maak er een mooie dag van Eemy.Zo nu ben ik weer helemaal bij.Tot morgen xxx oma

Maak jouw eigen website met JouwWeb