Dag 2

Zaterdag 8 juli 2017

 

Dag 2 in Milaan! En wat ben ik blij om hier te zijn!

Nadat iedereen zich klaar had gemaakt en wat gegeten had zijn we over de markt gelopen die 2 keer per week voor de deur staat. Op dinsdag en zaterdag. Anja had me van te voren al verteld kom met een lege koffer want je kunt er heel veel goedkopen leuke kleren kopen.

De markt was prachtig, super mooi fruit en hele goedkopen leuke kleren inderdaad, zoveel spullen! ongelofelijk! Ik had inderdaad beter met een lege koffer kunnen komen want er was zoveel aanbod. Op de markt verkochten ze ook visjes die je als huisdier kunt nemen. Zoiets zou je in Nederland nooit zien op een markt en vooral niet als het meer dan 30 graden is. Toen we weer terug  in het appartement waren wouden de kinderen heel graag de visjes die ze gezien hadden en nog geen halfuurtje later gingen ze visjes halen voor in het aquarium, en wat vonden ze het leuk! Het waren niet hun eerste huisdieren want ze hebben ook 2 honden. Nadat ze visjes in het aquarium hun plekje gevonden hadden heb ik nog Nederlandse spelletjes met de kinderen gedaan, want ik ben er tenslotte om ze beter Nederlands te leren.

Bijna vergeten! Ook hadden we groenten en fruit op de markt gekocht, en in het appartement lekker opgegeten. Ook zit was heerlijk! Ik zou alleen al voor het eten in Italië willen wonen! Daarna ging iedereen een paar uurtjes rusten omdat het te warm was om naar buiten te gaan en om iets te gaan doen. Rond 5 uur kwamen Anja en Ron weer naar het appartement en zijn we met z'n allen met de metro naar een plaatsje gegaan waar we ook zouden gaan eten. Het was er super mooi en ik kon er heel veel mooie gebouwen zien!

Het restaurant waar we gingen eten was een cocktailbar waar je ook kon eten, er stond een hele bar vol, het heten iguana Piazza Vetra. Het was heel gezellig en het eten zag er ook prachtig uit! Ook kreeg iedereen een heerlijke cocktail! Nadat we van alles gegeten hadden gingen we nog even lopen en we gingen erna met de tram naar de Duomo van Milaan. Prachtig! Op dat moment voelde ik me wel een echte toerist maarja dat mag ook wel even in het begin, na 4 weken zal ik er wel anders naar kijken denk ik maar het blijft prachtig! Na foto's gemaakt te hebben zijn we met de tram terug gegaan.

Weer een prachtige dag in Milaan en er gaan nog veel mooie dagen volgen!

Reacties zijn altijd welkom!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb