Milano Dag 2

Maandag 30 april 2018

 

Lekker wakker worden in Loano wie wilt dat nou niet? Tussen de palmbomen en de leuke gekleurde huisjes. Ik vind het nog steeds jammer dat er geen gekleurde huizen in Nederland zijn, dan moet ik maar hier gaan wonen in een roze huisje op de bergen haha. 

 

Vandaag waren we vroeg wakker en zijn we naar het strand gegaan. Eerst hebben we op een bankje gezeten omdat het best hard waaide en het te koud leek om op het strand te gaan liggen, maar na een tijdje kwamen er meer mensen en zijn ook wij een poging gaan wagen om te zonnen. Gelukkkig viel het wel mee met de wind, omdat we natuurlijk plat lagen en een stukje van de zee af. De zon leek op het eerste gezicht niet heel fel maar hoe kon het ook anders... ik ben hoe dan ook weer verbrand (ik was inslaap gevallen).

In de middag ben ik met Diana nog even over de Boulevard gelopen om schepjes voor op het srand te halen voor Joris en Jana. En wat hebben ze zich geamuseerd!

Uiteindelijk was de wind minder erg dan ze voorspeld hadden en hebben we dus lekker de heledag op het strand gelegen.

 

In de avond zijn we terug gelopen naar het appartement en nadat we ons hadden opgefrist zijn we pizza gaan eten in een restaurant bij zee. En hoe kon het ook anders deze pizza was heeeeerlijk! Na het eten zijn we terug gegaan en optijd gaan slapen, helaas zijn de weersvoorspellingen voor morgen niet zo goed, en dan vertrekken we naar Milaan.

Reactie plaatsen

Reacties

Richard
6 jaar geleden

Leuk hoor !! Geniet er van !! 🌞🌞

oma
6 jaar geleden

Lekker,lekker smullen ik weet zeker dat het veel te snel gaat.