Dag 5

Dinsdag 11 juli 2017

 

Dag 5 in Milaan.

 

Vandaag heb ik veel spelletjes gespeeld met de kinderen. Ik had een kaartspel meegenomen met Nederlandse woordjes erop, een leuk middel om nieuwe Nederlandse woordjes te leren. Zelfs na het spel 5 keer gespeeld te hebben, wou Jana nog doorgaan. Ze vond het zo leuk dat ze er geen genoeg van leek te krijgen!!
Ook ben ik vandaag naar de kapper geweest met Joris en Jana omdat Joris naar de kappers moest. Weer een ervaring rijker. Je zou denken elke kapper is het zelfde in elk land maar nee.. je moest aanbellen om binnen te komen terwijl hij gewoon aan een weg lag, en vanbinnen was het ook een mooie kapsalon. Joris ging in de stoel zitten en Jana en ik hebben gewacht op de stoelen. Binnen 5 minuten stonden we weer buiten want het ging zo snel en het was ook nog eens leuk geknipt! Op weg naar de kapper hebben ze de hele tijd Nederlands gesproken, goed genoeg om het te kunnen begrijpen en er is dus al een vooruitgang!

Toen we thuis waren hebben we gegeten en zijn we weer spelletjes gaan doen. Vandaag heb ik ook met Joris Engels en Italiaans huiswerk gemaakt (bij het Italiaans kon ik ook een beetje meekijken om het te leren)!


In de avond ben ik met Diana en Jana nog even naar de Zara en Terranova geweest. 2 winkels maar het leken wel mee dan 2. Zo groot! Ik dacht dat ik bij Terranova de hele vrouwen afdeling gezien had maar er was nog een stuk groter als je doorliep! Hier heb ik dan ook al wat geshopt, want het was onmogelijk om zonder iets naar buiten te komen! Dat is het geval bij bijna elke winkel hier, en dan ook nog eens met de sale! Nadat we lekker een salade gegeten hadden, heb ik nog even met Jana en Joris gespeeld en ben ik erna maar gaan slapen want ik wil wel fit blijven voor alle leuke dingen die er nog gaan komen!

Reactie plaatsen

Reacties

Annie
7 jaar geleden

Geweldig dit mee te maken Hier is het mVanuit de gootsteen is dekeuken onder water gelopen vloer opgewelt ik was niet thuis balen .verzekering werk alweer.Maar hoop dat het niet te erg word.
Geniet en tot de volgende blog knuffel bayy

Maak jouw eigen website met JouwWeb