Dag 29

Vrijdag 4 augustus 2017

 

Vandaag weer lekker ontbeten met de logees erbij! Ze wouden ergens heen vandaag en als ik het leuk zou vinden mocht ik mee.

Ze gingen naar een winkelcentrum en het was ongeveer 45 minuutjes rijden. Ik was er al eens geweest met Diana, Giangi en Joris en Jana. Het was het winkelcentrum in de oude fabriek van de Fiat in Arese. Hier zei ik natuurlijk geen nee tegen, en ik ging dus mee op pad! Het werd wel weer een dagje waar ik een paar kilometer zou afleggen want het winkelcentrum was super groot! Je moet er wat voor over hebben! Er was ook een Primark en ook een paar winkels die niet op Corso Buenos Aires lagen zijn we binnen gegaan. Ik ging met Lieve shoppen en Bart en Daan dingen hun weg. Voor mannen is het centrum natuurlijk niet zo leuk als voor vrouwen maarja, alles om een vrouw/ meisje gelukkig te maken, happy wife happy life moeten ze dan maar denken hahah! In dit centrum raak je nooit uitgekeken denk ik dus het was zeker leuk om er nog eens heen te gaan!

Nadat we de buit binnen hadden zijn we een broodje gaan eten. Na het eten hebben we plantjes gehaald voor in d awuaruim voor de visjes en.... een visje erbij gekocht! Het is een hele mooie soort goudvis met een sluierstaart. Ik wist niet dat je ook nog verschillende soorten goudvissen had, dus ik heb ook helemaal op de hoogte van vissen (hopelijk leeft dit visje heeeel lang).

Terug thuis zagen Joris, Jana en Diana het visje en wat vonden ze hem leuk! De vis heeft op het einde van de dag ook een naam gekregen en hij heet: Sushi! Super leuk, alleen wordt dit visje niet opgegeten hoe lekker ik sushi ook vind hahah!!

Rond 6 uur zijn we naar de relly race Milano geweest. Joris vond dit natuurlijk super leuk en ik vond het ook leuk en vooral om dit nog te zien op mijn laatste avondje in Milaan! De auto's gingen super hard en er ging zelf een kapot.. maar door racen deden ze zeker! Er waren in totaal 39 auto's die reden dus het duurde wel een tijdje. We zijn ongeveer op de helft terug gegaan richting huis en bij een restaurant in de buurt zijn we iets gaan eten. En niet te vergeten met weer een lekkere cocktail! En speciaal voor Ron hadden we een extra cocktail gepakt zo was je er ook een beetje bij Ron en ik ben blij als ik Anja en jou morgen ook weer zie!!

Na het lekkere eten en de heerlijke cocktail zijn we naar huis gelopen en heeft iedereen alles klaar gemaakt om de dag erna naar huis te gaan. Ook de logees vertrokken zaterdag, alleen vertrokken ze in ze heel vroeg in de ochtend omdat ze met de auto waren gekomen.

Morgen is het dan zover... terug naar het koude Nederland.. ben ik er klaar voor?! Het moet maar haha!! Ik ga iedereen hier zo missen! Maar het is ook weer leuk om iedereen weer te zien als ik terug ben in Nederland!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.