Milano Dag 7

Zondag 6 mei 2018

 

En dan is het alweer dagje 7... wat is het snel gegaan! Time fly’s when you haring fun.

 

Vandaag is het zaterdag en op zaterdag is er altijd markt voor de deur. Geen normale markt zoals in Nederland maar een markt waar je bijna alles kunt kopen. Van schildpadjes tot sjaals en nog veel meer! Ik ben in de ochtend met Jana even over de markt gelopen. 

 

Daarna zijn Diana, Jana en ik met de metro naar de voetbal wedstrijd van Joris gaan kijken,

het was een toernooi en wat hadden ze er plezier in! Ik heb niet elke wedstrijd gezien en helaas stonden ze net niet in de finale.. maar alsnog zijn het toppers!

 

Bij hef voetbalveld was ook een markt. Hier ben ik ook even met Jana overheen gelopen en ik heb mijn ogen weer uitgekeken. Zoveel spullen, als je hier niet vind wat je zoekt weet ik het ook niet meer!

 

Nadat het toernooi was afgelopen en Jana en ik waren uit geshopt zijn we met de metro terug naar huis gegaan.

 

In de middag zijn we naar Citylife gagaan. Een gedeelte waar ik nog niet geweest was vorig jaar omdat ze hier nog aan bezig waren. In totaal komen er 3 hoge wolkenkrabbers, 2 staan er al en de 3e is nog in de maak. Ook was hier een winkelcentrum bij. Hoe kon het ook anders! Ook dit was weer prachtig gemaakt! Er was een binnen en buiten centrum. Dit is ook zeker leuk om eens heen te gaan en ook een mooie plek om foto’s te maken! Ook hebben we hier een musicaly voor Jana opgenomen. We worden steeds creatiever haha

 

Toen we uitgeshopt waren zijn we richting huis gegaan. Ik had een nieuw telefoon hoesje nodig en laat nou net op de weg terug een straat zijn met allemaal Chinese winkeltjes en natuurlijk ook telefoon hoedjes. Ik ben dus geslaagd! 

 

Daarna zijn we echt naar huis gegaan. Ik was toch wel moe van het lopen want de 10 km was ik al bijna voorbij.

 

In de avond hebben we lekker gegeten, ik ga alles hier missen! De lieve familie, de huisdieren en het lekkere eten! Ik ga snel weer terug! 

Maak jouw eigen website met JouwWeb