Dag 14

Donderdag 20 juli 2017

 

Alweer dagje 14! Het vliegt voorbij helaas...

 

In de ochtend heb ik huiswerk gemaakt met Jana en Joris, Het ging niet met veel plezier, maar ik hoop dat ze over een week inzien dat de moeite die ze ervoor doen niet voor niets is geweest.

Ook ben ik vandaag weer meegegaan met Diana naar haar werk. Dit keer moest een trouwjurk gepast worden. We zijn rond 3 uur vertrokken en met de metro. Joris en Jana gingen in die tijd naar een vriendje waarmee ze naar het park zouden gaan. De doorpas ging snel en de jurk was prachtig! Ook heb ik vandaag Marta ontmoet (de vrouw waarvoor Diana werkt).

Daarna ben ik nog even over Corso Buenos Aires gelopen en heb ik snel 3 super leuke dingen weten te shoppen! Het zal niet het laatste zijn wat ik shop in Milaan! De 3 kledingstukken die ik gekocht heb zijn van de H&M. H&M in Nederland is in mijn ogen niet heel erg speciaal, maar hier in Milaan krijg je hele andere kleding dan dat ze in Nederland bij de H&M verkopen. Super leuk !!! Dus ben je ooit in Milaan en je denkt de H&M hebben we ook in Nederland... gewoon naar binnen gaan want die in Milaan is anders geloof me maar! Rond 7 uur ben ik naar het parkje gelopen waar Diana en Jana ook waren, en zijn we met z'n 3 terug naar huis gelopen.

Na weer lekker gegeten te hebben zijn we met de honden gaan lopen. Ik begin de straten al te herkennen, dus ik wordt in de toekomst een gids in Milaan haha! Zelfs gesprekken in het Italiaans snap ik een heeel klein beetje, want na 2 weken heb ik bijna alle woorden wel al een paar keer gehoord en komen ze me bekend voor.

Nog steeds heb ik het heel erg naar m'n zin! Morgen weer een nieuwe dag in het leuke Milaan!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Oma
7 jaar geleden

Geweldig en dan zit je op de helft wat gaat dat snel.
oma

Maak jouw eigen website met JouwWeb