Dag 16

Zaterdag 22 juli 2017
 
Vandaag is weer mijn vrije dagje en ik had op de planning staan om even over de markt te lopen en souvenirs te shoppen.


In de ochtend nadat ik ontbeten had ben ik samen met Jana en Diana naar Corso Buenos Aires gelopen. We zijn een paar winkels samen ingegaan en daarna zijn Jana en Diana terug gelopen, en ik ben de andere kant van Corso Buenos Aires oplopen. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar wat hou ik van de winkels hier! Eigenlijk zou ik elke winkel gewoon eens in moeten lopen want er is zoveel te zien! Ook heb ik vandaag weer leuke dingen geshopt, een rokje en een topje dit keer. En de prijzen... zo goedkoop omdat er nu sale is! dus voor de mensen die zeggen je moet naar Milaan met een dikke portemonnee.. het antwoord is nee. Het hoeft niet als je in de tijd gaat dat er sale is, want als hier sale is is er echt sale!! 
In de middag hebben we met z'n allen gegeten, en het was zoals altijd weer super lekker!

Daarna ben ik nog even nieuwe slippers gaan kopen, want die wat ik had meegenomen, heb ik al opgedragen van het velen lopen door de straten van Milaan.. en wat vond ik het erg om nieuwe te moeten kopen... haha!!

Ook heb ik vandaag een nieuw kwartet spel en memorie spel gemaakt met Jana, zo leert ze nieuwe Nederlandse woordjes erbij. Joris vind het spelen van de spellen ook leuk dus dan leert hij ze ook meteen.

Morgen gaan we met zn allen zwemmen! Ik heb er zin in!

Reactie plaatsen

Reacties

Mam
7 jaar geleden

Wat een belevenissen en indrukken om nooit te vergeten en zo te horen smaakt het naar meerrrrrr....... misschien ook een leuk spelletje wat overal en door iedereen gespeeld kan worden en leerzaam is als je het ook nog in een andere taal doet.... ik zie ik zie wat jij niet ziet en de kleur isssssss...... xx mam.