Milano dag 1

Dinsdag 16 oktober 2018

 

Yesss ,back to Milano!

 

De dag begon vandaag al heel vroeg. Om 6:20 vertrok de vlucht dus ik moest al vroeg op pad. 

Ik had er zoveel zin in dat ik van te voren niet meer geslapen had (wat ik misschien beter wel had kunnen doen).

Rond 3 uur vertrokken we naar het vliegveld, ook dit keer vloog ik vanuit Charleroi naar Bergamo. Om half 5 waren we op het vliegveld.

 

Dit keer had ik mijn shake(poeder) meegenomen en het was de vraag of ik deze door de douanen zou krijgen. De kans was er, dat mijn handbagage eruit werd gehaald en ik mij moest verantwoorden waarom ik deze poeder bij mij had (voor het geval ik een of andere illegale Nederlander zou zijn). Gelukkig kreeg ik alles zonder vragen en problemen door de douanen heen. 

 

Ready for departure! Dit keer was het heel donker in de lucht dus ik kon geen wolken zien helaas maaarr dit keer zag ik alle mooie lichtjes van bovenaf. Dit had ik nog nooit gezien omdat de voorgaande keren dat ik gevlogen had, de zon al op was. Dit was dus weer een super leuke ervaring! De vliegreis ging ook super goed! Rond 8 uur was het vliegtuig geland. Na de landing had ik mijn koffer van de band gehaald en ben ik mijn bus kaartje gaan kopen om naar Milaan te vertrekken. Ook dit ging heel snel allemaal, voor dat ik het wist vertrok de bus en waren we onderweg naar Milaan. In de bus heb ik geslapen, hoe kon het ook anders... Toen ik wakker werd dacht ik dat ik 3 uur geslapen had en de stop gemist had, dit was gelukkig niet het geval haha. 

Toen de bus Milaan binnenreed zag ik pas hoe druk het op de weg was! Overal stond het vast... maar ik was gelukkig   al in Milaan! 

Diana stond mij op te wachten op het station en toen ik uitstapte leek het net alsof ik nooit weg geweest was, het voelt zelfs als thuis komen! Ik voel mij altijd zo welkom hier!

 

Ook hebben ze nieuwe huisgenootjes! Twee kleine kittens, ze zijn echt heel erg lief en aanhankelijk! Ze heten Cocco en Riccio. Nadat ik even kort met Diana had bij gekletst (wij raken nooit uitgekletst) ben ik even de markt gegaan.

Ik was toch wel moe van de reis, toen ik terug was Vande markt ben ik een paar uurtjes gaan slapen.

Na mijn 'middagdutje' ben ik hoe kon het ook anders... gaan shoppen!! Er is duidelijk te zien dat panterprint extreem in de mode is. Sommige winkels hingen er zo erg mee vol dat het net leek alsof ik in de dierentuin liep. Echt aan bijna elk rek hing wel iets met een panter printje, in Nederland is het ook in de mode maar hier was het extreem te zien. and i love it!

 

In de avond kwam de neef (uit Nederland) van Diana ook even op bezoek en hij bleef ook mee eten. We hadden weer de heerlijke grote pizza gegeten die we de vorige keren dat ik hier was ook gegeten hadden. 

En zo vloog het eerste dagje in Milaan weer voorbij.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda
6 jaar geleden

Hallo Eems , om weer met jou op pad te gaan door Milaan , je hebt me zo enthousiast gemaakt dat ik met Bob in het voorjaar ook die kant op ga voor een paar dagen , ik ga je blog weer met veel plezier vervolgen , en ben benieuwd naar je verhaal en je mooie foto ,s