Dag 21

Donderdag 27 juli 2017

 

Vandaag werd ik wakker met weer een lekker zonnetje die naar binnen scheen en ik ben blij dat ik nog even ervan mag genieten!

In de ochtend heb ik Diana geholpen met het opruimen van haar textiel lades, want wat een mens niet allemaal kan verzamelen, erven en kopen.. dat is bij mijn moeder ook wel herkenbaar, maar uiteindelijk is het wel super handig! Soms moet je even een grote schoonmaak erdoorheen halen en daar was nu tijd voor dus hebben we dat gedaan.

Diana ging verder en ik ben in de tussentijd met Joris zijn Engels huiswerk gaan maken zodat als zondag de anderen mensen komen we niet meer aan het huiswerk hoeven te denken en we gewoon leuke dingen kunnen gaan doen! Jana heeft haar huiswerk vandaag af gekregen dus dat is ook gelukt!

Nadat Joris het huiswerk voor vandaag af had, hebben we met z'n 4 een kast naar de berging gebracht en wat zijn we een top team! Het was wel een kleine verhuizing te noemen, want het moest van verdieping 5 naar verdieping -1.

 

Rond 5 uur ben ik nog even de ohh zo grote winkelstraat op gegaan die ik over bijna een weekje niet meer elke dag kan bekijken! Vandaag ben ik ook in andere winkeltjes geweest dan waar ik eerder wel al eens geweest was. Ik ben naar een straat gelopen waar allemaal chinezen winkeltjes zaten en ze verkochten, sleutelhangers, en anderen souvenirs, en het leek wel op een klein opslag voor sieraden want wat een spullen propte ze in die kleine winkeltjes! Ik heb ook een nieuwe broek van de Mango en een nieuw truitje van de Tally Weijl.

In de avond hebben we weer lekker gegeten en ben ik gaan slapen en morgen is het alweer vrijdag wat gaat het toch snel!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb