Dag 11

Maandag 17 juli 2017

 

Vandaag na het ontbijt ben ik Nederlandse woordjes gaan doen met Jana en na 1,5 week gaat het al super goed! Ook hebben we nog een armbandje gemaakt en erna nog spelletjes gespeeld, want ze vind ze nog steeds geweldig! Dus speel kaarten met woordjes erop zijn een wonder heb ik wel gemerkt haha!

Ook heb ik wiskunde en Engels huiswerk gemaakt met Joris, als hij zo doorgaat heeft hij geen huiswerk als ze op vakantie gaan naar Nederland, nog even doorzetten dus! In de middag is een vriendje van Jana en Joris komen spelen, in die tijd heb ik nog wat foto's aan de blog toegevoegd en nog even gekeken wat er allemaal gaande was in Nederland. Ik moet wel op de hoogte blijven natuurlijk, ook al vermaak ik mij hier prima!

Om 4 uur ben ik met Jana en Joris naar het parkje gegaan die in de buurt lag en daar was ook een vriendje van hun aan het spelen, dus ze vermaakte zich ook goed! Het verschil met Nederland en Italië (Milaan) is wel dat de kinderen hier niet echt buiten op straat spelen maar in de parkjes die er zijn. Daarom vinden Jana en Joris het altijd leuk om in Nederland te spelen, daar kunnen ze gewoon op straat spelen zonder dat het drukke verkeer langs rijd. Nog 3 weekjes en dan gaan ze ook naar Nederland. Rond 7 uur zijn we naar huis gegaan en daarna gaan eten.

Minder leuk nieuws is dat er een visje dood gegaan is, ze hebben ze nu iets meer dan een weekje. En daarom moesten Jana en Joris een traantje laten. 

Morgen ga ik met ze naar een zwembad in de buurt! Ik heb er zin in!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Oma
7 jaar geleden

Niet leuk van het visje.Eemy het is toch niet jou visje? Groetjes oma

Maak jouw eigen website met JouwWeb