Milano Dag 5

Donderdag 3 mei 2018

 

Dagje 5 in Milaan! Vandaag had ik geen plannen gemaakt maar er is altijd wel iets te doen in deze leuke stad.

 

Nadat ik mij had verzorgd,  ben ik naar de winkelstraat gegaan (Corso Buenos Aires). Ik ben begonnen met het maken van een vlogje. Poging tot... het is vreselijk om mij eigen stem terug te horen op een filmpje, maar aan de reacties merkte ik toch dat veel mensen het leuk vonden als ik mijn dagelijkse bezigheden ook zou filmen. Dus ik ga het allebei proberen. Bloggen en vloggen, wie weet wat ervan komt, misschien heb ik wel een verborgen talent.

 

Ik ben vandaag opzoek gegaan naar zeepjes die ik de vorig jaar als souvenir gekocht had voor familie en vrienden. Deze zeepjes roken super lekker en er stond Milaan op. Dit was dus echt een souvenir die leuk was en ook nog eens bruikbaar. Helaas hadden ze de zeepjes bij allebei de winkels waar ze vorig jaar verkocht werden niet meer.. ik ga dus opzoek naar iets nieuws haha. 

 

Daarna ben ik richting de Duomo gelopen om meer te filmen want dat was ik gister vergeten te doen. Ook ben ik even naar de Kiko gegaan om nieuwe make-up te kopen. Ik vind Kiko echt een fijn en betaalbaar make-up merk! Vooral de nagellak is echt fijn! Tip dus voor wie veel nagellak gebruikt. 

Ik was ondertussen wel een beetje doorweekt door de regen. Daarom ben ik even gaan schuilen want er was opeens een flinke bui. Ik heb vandaag weer een hoop kilometers gelopen voor mijn doen, bijna 13.000 stappen en gister 17.000 stappen. 

 

Op de weg terug ben ik ook een paar winkels in gegaan om niet de hele tijd door de regen te hoeven lopen, want ik was vergeten om een paraplu mee te nemen. En alweer iets geshopt? Yess hoor! Het was een voordeel dat ik pas veel kleding weg heb gedaan en heb verkocht dus het werd tijd voor iets nieuws! Ik laat alles wat ik gekocht heb zien in het filmpje die ik op het einde van dit reisje online zal plaatsen. 

 

Rond half 5 was ik weer terug thuis, en ook Jana en Joris waren klaar met school. Jana wou net zoals de andere dagen meteen spelletjes spelen. We hebben een nieuw spel erbij, boter kaas en eieren. Ook dit kan ze 10 keer achter elkaar spelen en nog steeds heeft ze er plezier aan. Na het eten heb ik nog een aantal kwartet spellentjes gespeeld. Het lijkt nog steeds alsof ik niet weg was geweest. Morgen is het alweer de enerlaatste dag in Milaan, zo snel gaat het!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb