Milano dag 2

Woensdag 17 oktober 2018

 

Vandaag had ik nog niks op de planning dus ik had een beetje uitgeslapen tot 10 uur. Nadat ik was opgestaan heb ik met Diana een kopje thee gedronken. Daarna heb ik mij klaar gemaakt voor een (shop)wandeling door het mooie Milaan.

Het weer was niet super zonnig maar ook niet super bevolkt, soms kwam het zonnetje even voorbij en het bleef gelukkig de hele dag droog. Ook dit keer is het shoppen in Milaan zeker niet saai! Genoeg nieuwe winkels waar ik weer leuke inspiratie kan opdoen en kan kopen haha.

 

Vandaag ben ik ook op pad gegaan voor school. Voor mijn nieuwe opleiding als interieur adviseur moeten we een foto dossier maken van verschillende stijlen van gebouwen. Gelukkig zijn er in Milaan veel soorten gebouwen te zien, tussendoor heb ik dus ook flink wat foto’s gemaakt! 

Er is een nieuwe Apple store in Milaan en ook deze ben ik natuurlijk gaan bekijken (tip van Diana). Echt een hele mooie winkel, alleen de buitenkant al! Zeker de moeite waard om eens langs te gaan als je in het centrum van Milaan bent! 

 

Om half 5 was ik weer onderweg naar huis. Het is hier veel sneller donker dan in Nederland dus ik ging al vroeg terug (ook omdat ik een held op sokken ben in het donker).

Toen ik terug thuis was, waren een vriendinnetje van Jana en haar aupair (Rebecca) eventjes op bezoek. Rebecca is nu voor het tweede jaar in Milaan, ik kan dus zeggen dat ik niet de enige ben die niet genoeg krijgt van Milaan. We hebben onze nummers uitgewisseld! Misschien gaan we morgen met z’n twee op pad, wie weet. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb