Dag 22

Vrijdag 28 juli 2017

 

Vandaag heb ik in de ochtend met Jana geknutseld terwijl Joris zich aan het vermaken was met zijn gebouwde racebaan. Maar rond 12 uur moest de ergste hindernis van de dag gebeuren... huiswerk! Joris heeft het bijna af maar het blijft een struggle waar hij niet overheen lijkt te komen. Na 15 minuten naast hem te hebben gezeten en van alles geprobeerd te hebben, was het mij niet gelukt om hem te motiveren om het huiswerk dan toch te maken.. Jana wou op pad en we zijn dus ook gegaan want Joris kon niet mee omdat hij nog huiswerk moest maken.

Het werd dus een middagje shoppen met Jana, gezellig! We zijn bij verschillende winkels naar binnen geweest en wat mij opviel was dat de sale artikelen nu alweer bijna allemaal de deur uit waren. De nieuwe collecties hingen voren in de winkel, dus als je koopjes wilt hebben moet je in de zomer begin juli komen, want een week later kan het zo zijn dat alles weer veranderd is. Jana heeft 2 nieuwe truitjes bij de H&M gekocht en een lipgloss van de Kiko. Ik heb een nieuw tasje erbij van de Caprisa (een merk tassenwinkel die je hier in veel winkelcentrums ziet).

Toen we weer thuis waren hebben we een broodje gegeten en zijn we erna naar het park gegaan. Terug thuis zagen Jana en Joris meteen 2 tablet's op de kast liggen en ze wouden ze meteen uitproberen, deze hebben ze niet zomaar gekregen maar ze gaan naar een Nederlandse school binnenkort op de zaterdagen en daarvoor hadden ze een tablet nodig. Hierdoor kunnen we over een tijdje nog beter Nederlands met elkaar praten, want in de 3 weken dat ik er ben is het al een stuk vooruit gegaan, en met de Nederlandse les gaat het nog beter!

Vandaag hebben we ook weer heerlijk gegeten! Ik schrijf elke dag dat ik het heerlijk vind en dat is het ook echt! Vooral voor mensen die vegetarisch zijn zoals mij is dit land perfect! lekkere groenten en de combinaties van eten zijn zooooo lekker! Ik ga het zeker allemaal eens proberen te maken als ik thuis ben ook al zal het dan niet zo lekker smaken als in Milaan..

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.