Dag 24

Zondag 30 juli 2017

 

Vandaag hebben we iets langer geslapen omdat het gister een drukke dag was en het nog laat was geworden. Het nichtje van Jana en Joris was blijven slapen en ze gingen met z'n 3 naar hun tante en daar zouden ze middag gaan eten. Ik heb met Diana en Giangi thuis gegeten omdat we na de pizza en de pizza toetjes van gister even genoeg hadden van het zware eten.

Nadat we gegeten hadden ben ik met Diana even naar een paar winkeltjes gegaan die op Corso Buenos aires lagen. In deze winkels was ik nog niet geweest, weer zoveel spullen! Ook hier heb ik dan weer iets weten te scoren, want het was een ''van alles wat'' winkel en dus heel moeilijk om naar buiten te lopen zonder dat je iets kocht haha!

We waren nog lang niet uitgekeken dus hier kom ik zeker nog eens terug in mijn laatste weekje..  zijn we naar de tante waar de kinderen ook waren gelopen. Het was heel erg dichtbij en ook hier begon ik de straten alweer te herkennen! Er was familie die ik gister ook ontmoet had dus het was al een beetje gewend want ze zijn zo vriendelijk, ook al verstaan we elkaar niet is het toch gezellig. We hebben met z'n allen taart gegeten omdat de zus van Giangi jarig was, dit hadden we gister al gevierd met nog meer familie.

Toen we de taart op hadden gesmikkeld en nog even gepraat hadden zijn Diana en ik terug naar huis gelopen. Vandaag is de dag dat de anderen logees uit Nederland zijn aangekomen dus we moesten wel op tijd thuis zijn, want we konden ze niet voor een dichten deur laten staan. Ze hadden al een beetje vertraging gehad omdat ze in de file gestaan hadden dus ze waren iets later dan gepland, maar dit maakte het zeker niet minder leuk want ik was heel erg benieuwd!

De logees waren gearriveerd in Milaan en het was meteen gezellig. Joris en Jana vonden het dan ook super leuk dat ze er waren want ze hadden elkaar al even niet meer gezien. Nadat de koffers naar boven gebracht waren en iedereen zijn plekje om te slapen had gezien ben ik met Lieve even over Corso Buenos Aires gelopen. Ze was ook heel erg benieuwd en ik kon haar dus alle winkels laten zien die ik al 3 weken heb mogen bekijken. Ook vandaag heb ik wat geshopt want de kleren die je hier krijgt zijn veel leuke en aparter dan in de kledingwinkels in Nederland. Rond half 8 wouden we terug lopen en met dat we de winkel uit wouden lopen zagen we dat het heel erg hard aan het regenen was. Dit had ik zelf ook nog niet mee gemaakt in de 3 weken dat ik in Milaan was.. we moesten dus rennen..! Gelukkig hoefde we niet meer ver en het was ook niet zo heel erg want nu waren we ook een beetje afgekoeld omdat het weer een warme dag was.

Terug thuis hebben we met z'n allen spaghetti gegeten, hoe kan het toch dat alles hier zoveel meer smaak heeft?! heerlijk was het weer! Na het lekkere eten zijn we nog een ijsje gaan eten bij een ijssalon om de hoek, hier was ik al een paar keer geweest dus ik had nog een paar smaken die ik nog moest proeven.. en ohh wat vond ik dat erg  ... niet dus hahah!

Bart, Daan en Lieve hebben nu dus ook al een beetje gezien hoe de wijk eruit ziet. Ze gaan ook op zaterdag naar huis dus we gaan er met z'n allen nog een leuke week van maken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb