Milano dag 5

 Dinsdag 17 juli 2018

 

Vandaag had ik niet echt een planning. Ik ben rustig opgestaan heb mij klaar gemaakt en ben weer even Corso Buenos Aires gaan bekijken. Zoveel winkels, ook iets dat ongelofelijk blijft. Het was vandaag 32 grade, lekker warm maar ook heel benauwd in de zon. 

 

In de middag heb ik een broodje gegeten en erna ben ik Love Island gaan kijken. Een aanrader voor iedereen die houd van programma's zoals Temptation Island en de rest van dit soort programma's...

Ik ben ook nog even met Jana op zoek gegaan naar nep haar. Niet voor haar zelf maar voor een barbie die geen haar meer heeft en een nieuwe coupe moet krijgen. Ik wist niet dat je barbie haar kon vervangen maar we gaan het uit proberen. We hebben helaas niet gevonden wat we zochten maar wel iets anders leuks. We zijn daarna naar de winkel Tiger gegaan, een winkel waar ze vanalles verkopen ( een soort action, maar dan een beetje anders). Ook hier heb ik iets leuks gekocht maar dat is een cadeautje voor iemand dus dat kan ik helaas niet verklappen.

 

Morgen is het dagje 6, weer en nieuwe dag in deze prachtige stad.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.