Milano dag 1

Zondag 29 april 2018

 

Eindelijk is het zover! Back to Milano! Ik ben 29 april vertrokken vanaf vliegveld Charleroi Brussel. Om 6:20 had ik de vlucht en om deze zeker niet te missen ben ik op tijd naar het vliegveld gebracht. Rond 2 uur waren we vertrokken. 

 

Eenmaal aangekomen op het vliegveld (rond 3:45) bleek het heel klein te zijn, dus verdwalen was bijna onmogelijk. Alles ging heel snel. Dit keer ging het ook heel snel bij de douanen. Omdat ik een van de eerste was kon ik zo doorlopen en zat ik vooraan bij de gate. Het was ook niet moeilijk om de gate te vinden want er waren er maar 3. Zelfs het vliegtuig stond al klaar! Ik kon niet meer wachten!

 

Rond 5:50 ging de gate open en kon iedereen het vliegtuig in. Ik had geprobeerd om een stoel te reserveren maar helaas lukte dat niet meer... en het had zo moeten zijn want op mijn plek zat een vrouw die wou ruilen van plek, en laat haar nou net een plek hebben gehad die aan het raam was! Ik was dus helemaal blij!! 

Steeds verbaas ik mij weer! Wat is vliegen toch mooi! De laatste keer dat ik gevlogen had was nog niet zo heel lang geleden maar toch bliift het leuk en mooi! Ik ben rond 7:20 gepland op het vliegveld van Bergamo. Bergamo ligt ongeveer een uurtje van Milaan af, maar het was nog vroeg waardoor het ook rustig op de weg was en ik al in 40 minuten in Milaan was. Diana stond mij op te wachten bij het station. Wat had ik haar gemist! 

 

Het station is heel dicht bij hun huis dus we konden gewoon te voet gaan. Ook was het weer leuk om de anderen weer te zien, het was al bijna een jaar geleden, ongelofelijk! 

Rond 12 zijn we vertrokken naar Loano. Een plek aan de kust. (Het is 1,5 uur rijden) Lekker naar het strand en relaxen. En dat relaxen had ik ook nodig! Ik als echt kauwkleum vond het natuurljk weer te koud om de zee in te gaan , dus ik ben lekker gaan zonnen. Ook ben ik met Diana nog even over de boulevard gelopen. Allemaal leuke kleine winkeltjes met vanalles wat. 

In de avond hebben gegeten en zijn we optijd gaan slapen. Ik was toch wel doodmoe! Maar het was en is het zeker waard! Ik heb het nu al naar mijn zin!

Reactie plaatsen

Reacties

oma
6 jaar geleden

lieve schat geniet er lekker van.liefs opa en oma

Maak jouw eigen website met JouwWeb