Dag 6

Woensdag 12 juli 2017

Vandaag ben ik nadat ik ontbeten had met jana en joris spelletjes gaan doen, het kwartetspel Nederlands kennen ze bijna uit hun hoofd en dat al na deze paar dagen! In de ochtend heb ik met de kinderen de moestuintjes van de AH geplant, Ze vonden het heel leuk maar wouden het liefst alleen de wortel en tomaat planten wat dat vinden ze het lekkerst. ZO zie je maar dat de moestuintjes van de AH groeien dus ook gewoon in een stad zoals Milaan!


Na 10 keer kwartet gedaan te hebben en 10 keer een kaartspel dat stelen heet te hebben gespeeld, ben ik met Jana nog even op pas gegaan en zijn we een ijsje gaan eten. We zijn met het ijsje in een parkje gaan zitten en ze heeft me de school laten zien waar ze opzat toen ze klein was en waar ze nu op zit. Een grote school, met verschillende gedeeltes voor de kleineren, de middel, en de groten kinderen.
Nadat Jana me een kleine rondleiding had gegeven wou ze nog naar haar favoriet winkel, de H&M. Ook zijn we nog even naar de Zara en naar Terranova geweest.

Toen we weer terug waren hebben we nog huiswerk gemaakt, rekenen met Jana en Engels en Italiaans met Joris. Morgen heb ik een leuk dagje want dan ga ik mee naar een doorpas voor een jurk en jas die Diana gemaakt heeft! Ik ben benieuwd!

Reactie plaatsen

Reacties

oma
7 jaar geleden

heel veel knuffels van ons.

Annie
7 jaar geleden

Super dat het zo goed gaat en dat je het maar je zin heb.knuff