Milano Dag 3

Dinsdag 1 mei 2018

 

Dag 3 alweer! Wat gaat het snel! 

Vandaag was het helaas niet zn lekker weer en hadden we besloten terug te gaan naar Milaan. We zouden sowiso vandaag terug gaan maar als we vroeg zouden vertrekken was het hopelijk rustig op de weg... helaas dachten nog meer mensen dit en stonden we af en toe een beetje stil.

 

Rond 13:00 waren we in Milaan en hier scheen toch wel een beetje de zon. Het was alsof ik nooit was weggeweest meteen weer vertrouwd hahah.

Nadat we de spullen uit de auto hadden gehaald ben ik begonnen met de blogs, ik merkte toch aan de reacties van vorig jaar dat toch veel mensen het leuk vonden, zelf vind ik het natuurlijk ook leuk want zo kan ik iedereen op de hoogte houdden van mijn mooie ervaringen in deze leuke stad bij deze leuke en gezellige familie.

Rond 5 uur ben ik naar de winkelstraat gegaan om te shoppen, What else!! En natuurlijk heb ik leuke dingentjes gevonden. Dit keer heb ik weer mijn ogen uit gegeken. Zoveel winkelen en zoveel mensen!

Rond half 8 was ik terug en hebben we lekker gegeten. Natuurlijk heb ik ook deze keer weer de vaste spellentjes gespeeld met Jana en Joris (memorie en kwartet) in het Nederlands, ze kunnen er geen genoeg van krijgen haha!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Oma
6 jaar geleden

Eemy wij vinden de foto's heel leuk en ik ben benieuwd wat je gekocht hebt.
Liefs van ons

belinda
6 jaar geleden

schattige milaanse bella bloempjes😍😍