Milano dag 1

Vrijdag 13 juli 2018

 

Eindelijk is het weer zover! Back to Milano!

Rond 10:30 waren we vertrokken naar het vliegveld, zodat ik er zeker van was dat ik optijd zou zijn voor de vlucht.

Ook dit keer ben ik gevlogen vanaf Chareroi Airport. Een klein vliegveld waar verdwalen bijna onmogelijk is, helemaal perfect dus! 

 

Koffer check! Ticket check! ID check! Ready for Milano again! Er was geen vertraging dus het vliegtuig vertrok optijd. Wat mij dit keer opviel was dat er heeeeel veel baby's in het vliegtuig zaten. Natuurlijk wel met ouders erbij maar toch vond ik het apart. Ze leken nog zo jong en klein, dit had ik mijn eerderen vlieg avonturen nog niet meegemaakt. Misschien zat ik wel in een baby vlucht, want daar leek het wel op hahah. 

 

Rond 14:30 was ik geland in Bergamo. Nadat ik mijn koffer van de band gehaald had ben ik een bus ticket gaan kopen. Bergamo is niet super ver van Milaan af maar dit keer duurde het langer omdat er file was. Ik heb ongeveer een half uurtje geslapen en toen ik wakker werd herkende ik de weg al. Ik was niet meer weg van de stad af! Diana, Jana en Joris kwamen mij ophalen vanaf het station. Het was weer super leuk om ze te zien! Het leek al veel langer geleden maar we hadden elkaar 2 maanden geleden nog gezien. 

 

In de avond zijn we gaan eten bij mensen die ook in het aspartementen complex wonen. En hoe kon het ook anders, het was super lekker!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.