Milano Dag 4

Woensdag 2 mei 2018

 

Dagje 4 in Milaan, en helaas regent het vandaag... maarrrrr dat wilt niet zeggen dat het daardoor minder leuk is. Hoe dan ook vermaak ik mij nog steeds!

 

Vandaag werd ik rond 9 uur wakker. Joris en Jana waren al naar school want ze hebben geen mei vakantie hier. Nadat ik ontbeten had en mij had verzorgd ben ik naar de winkelstraat gegaan. En zelfs in de regen vind ik shoppen niet erg, wie wel?! Ik had een missie... nagellijm kopen want mijn nagel was afgebroken en ik had geen spullen mee om een nieuw set te zetten hahah. Nadat ik dit gevonden had ben ik richting de Duomo gelopen. Eerst wou ik met de metro gaan maar toen ik al op de helft van de weg was, dacht ik ach lopen is gezond en zo zie ik weer van alles van de stad. Ik heb ook veel gefilmd en als alles lukt maak ik er op het einde een lang filmpje van. Ik ben de nieuwe vloggende Limbo.

 

Ik heb weer super leuke dingen geshopt! Ook al is er nu geen korting de kleding is nog gewoon betaalbaar, dus de verhalen over het dure Milaan kloppen niet altijd. Er zijn natuurlijk veel dure winkelstraten, die onbetaalbaar zijn maar die zijn ook zeker leuk om eens doorheen te lopen! Ik ben er dit keer ook langs gelopen, maar niet door alle straten heen want het was vies weer en ik had er vorig jaar met Diana al doorheen gelopen en mijn ogen uitgekeken. 

 

Rond 4 uur ben ik terug gelopen en was het nog steeds aan het regenen.. Toen ik net binnen was kwam Diana naar buiten en ging ze Joris en Jana ophalen van school. Ik ben meegelopen en heb dus weer iets nieuws gedaan, ze ophalen van school!  

Toen we terug thuis waren heb ik met Jana geknutseld en het leek net alsof ik niet weg was geweest, we waren net zoals vorig jaar een nieuw memory en kwartet spel aan het maken.

 

Voor dat we gingen eten wou Joris een Musically maken. Ik heb mijn schilder kunsten / makeup skills in de strijd gegooid en heb er iets van geprobeerd te maken. En gek genoeg was het ook nog gelukt! We hebben alleen al gelachen om de voorbereiding van het maken van zn filmpje! . Ik zou zeggen neem een kijkje als je wilt lachen!!

https://www.musical.ly/v/MzIzOTE2NTUxMDQ1NzUzMzA3OTI3NTY3.html?user_id=6531597178605933583&social=whatsapp+link 

 

Morgen is het alweer dag 5 wat gaat het snel!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Richard
6 jaar geleden

Hylarisch die musical.ly 😂😂

Maak jouw eigen website met JouwWeb