Dag 17

Zondag 23 juli 2017

Vandaag zijn we nadat we alles ingepakt hadden op weg gegaan naar het zwembad. Het was ongeveer 45 min rijden met de auto, dus ik heb ook weer een road tripje erbij gehad.
We waren benieuwd of het een leuk zwembad was want ze waren er zelf ook nog nooit geweest.

Aangekomen bij het zwembad leek het erg druk en we moeten in een rij staan om binnen te komen. Het klinkt heel erg maar het zwembad was gelukkig leuk, want er waren genoeg glijbanen en er was veel plek om lekker te zonnen! Toen we een plekje gevonden hadden en alles neer hadden gezet, zijn we met z'n alle van de glijbaan gegaan. Ook was er een glijbaan waar je met banden vanaf kon, en ik ben samen met Diana in de 2 persoons banden gegaan.

En voor de "verandering" vond ik het water ook weer eens koud... ik denk dat het lag aan de temperatuur buiten, waardoor het water zo koud leek. Het word weer wennen als ik in Nederland ben, want als het hier in Milaan een paar graden kouder is of er staat een windje heb ik al kippenvel.. haha!! Ook heb ik vandaag een beetje kunnen bij kleuren, lekker in het mooie zonnetje van Italië. Enja ik was het kreeftje in het zwembad.. ingesmeerd tot 3 keer toe en nog steeds zo rood als een tomaat.. maar gelukkig sterkt het meestal na een paar dagen al weg en dat hoop ik deze keer dus ook...

Na een leuke dag op het zwembad zijn we rond 7 uur vertrokken naar huis, ik heb een koude douche genomen omdat mijn huid in brand leek te staan (ik denk dat ik in het donker licht geef). Na een verkoelende douche hebben we weer lekker gegeten.

 

Reactie plaatsen

Reacties

oma
7 jaar geleden

lieve schat pas op met verbranden want dat is heel slecht voor je huid.Het zal wel moeilijk zijn als er bijna altijd zon is.Maar wat een geluk dat je het zo goed getroffen hebt.Heel veel liefs van opa en mij geniet lekker van al het moois.

Maak jouw eigen website met JouwWeb