Dag 6

Vrijdag 4 mei 2018

 

Vandaag ben ik weer op zoek gegaan naar de zeepjes. Op internet stond dat ze bij de douglas te koop waren. En op een grote winkelstraat zoals Corso Buenos Aires zou het raar zijn als er geen douglas zou liggen, dus ik ben op pad gegaan.... de douglas is wel bijna op het einde van de winkelstraat maar lopen vind ik gelukkig niet erg en zo kon ik weer vanalles zien. 

Ook hier hadden ze de zeepjes niet... zo jammer! Hopelijk verkopen ze ze weer in de zomer. Ik ben nog verschillende winkels ingegaan om te vragen of deze ze wel verkochten maar overal was het antwoord nee..

 

Na deze wandeling ben ik naar Regione Lombardia gelopen, een flinke route maar wel een leuke loop route vind. Je komt op deze weg veel leuke winkeltjes en restaurantjes tegen.

Vorig jaar ben ik op dag 3 hier heen gegaan (dus wil je meer hierover lezen, lees dan blog milaan 2017 dag 3). 

 

Bij een restaurantje heb ik een lekkere choco muffin gegeten en een latte macciato gedronken, door deze flinke wandeling had ik het wel verdiend! Daarna ben ik nog even door de winkelstraat gelopen die hierbij lag. Ook waren hier winkels zoals Moschino en Laboutin. Corso como10 is een concept store die ook in deze straat ligt, mocht je ooit in de buurt zijn is dit zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! Het is een concept store met designer kleding. Ze verkopen verschillende merken en hier kijk je echt je ogen uit! Ook ben ik langs Eatitalie gelopen, ik had naar binnen willen gaan maar het was echt super druk! Het leek alsof er net een paar bussen met toeristen waren afgezet. Ik heb ook vandaag weer flink gefilmd dus de beelden volgen!

 

Rond half 3 ben ik terug gelopen, ik had me een beetje verlopen maar ik dacht als ik rechtdoor blijf lopen kom ik vast wel ergens uit waar ik de weg weer weet. En ja hoor zo was het ook, echt gek dat ik gewoon de weg wist. Dus in de toekomst ben ik in te huren als gids in Milaan hahah!!

Toen ik weer terug thuis was, ben ik Temptation Island terug gaan kijken. Deze guilty pleasure kon ik echt niet missen! 

 

Om half 5 ben ik met Diana, Jana en 2 vriendinnetjes gaan ophalen van school. Joris bleef op school voetballen. Ik heb Jana en haar vriendinnejes een maskertje opgedaan. Girl time! Ook Diana en ik kregen daarna van de kleine dames een maskertje. 

 

Nadat de huidjes weer schoon waren hebben we met zn allen lekker pasta gegeten. 1 vriendinnetje van Jana bleef ook slapen en de ander ging na het eten naar huis. 

En zoals het er nu uit ziet slaap ik vanavond gezellig met deze 2 meiden in bed haha! Sleepover time! Morgen is alweer mijn laatste dagje.... zo jammer!! Ik heb het hier zo naar mijn zin, lekker alles rustig aan, heerlijk!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb