Dag 19

Dinsdag 25 juli 2017

 

Na het ontbijt ben ik even naar de winkelstraat gegaan om after sun te halen want ik ben nog steeds zo rood als een aangebrand kreeftje.. maar dat maakt de stad niet minder leuk!

Ik ben ook even bij de Bershka naar binnen gegaan om te kijken wat ze nog in de uitverkoop hadden en er was nog meer afgeprijsd! niet te geloven dat het zoveel was en ook nog leuke dingen! ik heb een jurkje gekocht voor in de winter (of gewoon voor het Nederlandse koude weer) en 2 paar schoenen. Ik rekende af bij de kassa en het was 23 euro samen! ik geloofde het eerst niet, maar toch was het de echte prijs. dus weer een koopje!

Toen ik terug liep begon je de zon te voelen omdat het rond een uur of 1 was en dat is het bijna niet uit te houden buiten. Terug thuis was het tijd om huiswerk te maken met Joris en Jana, bijna af maar het is nog een hele opgaven om er een beetje plezier in te houden... toch is het me bijna gelukt om alles met ze af te krijgen en dan kunnen ze dat ook weer afstrepen.

 

Om half 5 zijn we naar het park gegaan en ik bedankt me toen dat ik over 1,5 week ongeveer weer terug ga naar Nederland! Ik ben al gewend aan het mooie weer en het lekkere eten van hier, dat het weer wennen wordt als ik terug ben.. Maar ook heb ik er zin in om iedereen weer te zien maar nog eerst 1,5 weekje genieten van Italië

 

Reactie plaatsen

Reacties

Oma
7 jaar geleden

Ja en wij zijn dan ook weer blij dat we je eens lekker kunnen knuffelen.
Geniet nog lekker liefs oma