Dag 4

Maandag 10 juli 2017

 

Dag 4 in Milaan. Vanmorgen werd ik wakker en wat ik het eerst zag waren 2 ondeugende gezichtjes die de kamer op kwamen om speelgoed te pakken, want ik sliep op hun kamer. Ik vond het alleen maar grappig want ze schrokken toch omdat ik wakker werd toen ze de kamer op kwamen.

Rond 10 uur zijn we even gaan ontbijten en erna zijn we naar het centrum gegaan met de metro. We stapte uit bij de metro en je zag meteen de mooie Duomo van Milaan. De winkels zijn ook ongelofelijk! Ik blijf elke dag mijn ogen uitkijken! Nadat we even gelopen hadden zijn we naar een soort bijenkorf (rinascente) gegaan, maar dan 7 keer zo groot. 7 verdiepingen en alle merken die er maar zijn! Ook was het personeel super aardig, en ik ben verliefd geworden op de nieuwe tassen collectie van Louis Vuitton! Boven de winkel kon je op het terras lekker wat eten of drinken op de lounge. Hier hebben we wat gegeten.

 

Nadat we wat gegeten hadden hebben we nog een ijsje gegeten bij een ijssalon. Het ijs smolt alweer voordat ik buiten was omdat het 32 graden ongeveer was, maar ook dit ijs was heeerlijk!

Vandaag zijn Anja en Ron naar huis gegaan en wat ben ik blij dat ik door hun bij dit adresje terecht ben gekomen! Anja en Ron super bedankt!!!

Diana (de moeder van de kinderen) heeft mij haar werk laten zien, de jurken die ze gemaakt heeft en wie de jurken heeft gedragen. Wat zijn ze mooi en Diana je kunt super trots zijn op jezelf want het zijn kunstwerken! Ook heb ik haar mijn school opdrachten laten zien die ik heb ontworpen en zo konden we het werk van elkaar bekijken wat ik heel leuk vond! Ook heb ik vandaag met Jana en Joris kwartet gedan met Nederlandse woordjes en het ging al super goed! Ik merkt wel dat Italiaans heel anders is dan Nederlands vooral de manier van uitspreken van bepaalde letters, maar het gaat wel lukken om ze een stapje beter Nederlands te leren.

 

Na het eten hebben de kinderen huiswerk gemaakt en heeft Diana me van alles bijgeleerd. Weer een super leuk dagje Milaan zit er alweer op.

 

p.s voor als iemand nog geen kerst of verjaardags cadeautje voor mij weet, dit is hem! hahaha

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Oma
6 jaar geleden

Eemy wat mooi is het daar wij hopen dat je het alle 4 de weken het zo geweldig blijft houden.Liefs opa en oma

Wies Aelmans
6 jaar geleden

Die ijsjes zijn geloof ik wel heel erg lekker zo te zien. Geniet er van

Annie
6 jaar geleden

Mmm lekker allemaal
Maar jij komt yerug anders kom.ik jou halen

Maak jouw eigen website met JouwWeb