Dag 25

Maandag 31 juli 2017

 

Vandaag hebben we in de ochtend met z'n allen ontbeten. Toen we allemaal klaar waren ben ik op pad gegaan met Bart, Daan en Lieve om ze een beetje Milaan te laten zien zoals Diana het mij heeft laten zien.

We zijn begonnen met Corso Buenos Aires. Eerst het korte stukje en erna het langere gedeelte van de winkelstraat (de hele straat is lang daar niet van). Na een paar winkels gezien te hebben werd er besloten om naar de Duomo te lopen.. ik wist dat het een rechte weg was maar, ik was anderen keren met de metro gegaan en niet te voet. We waren rond 12 uur van huis vertrokken en de zon viel nog aardig mee maar rond een uur of 2 uur voelde je het gewoon branden maar dit keer ben ik geen verbrand kreeftje gelukkig!!

De tocht naar de Duomo toe was langer dan dat ze gedacht hadden. Ik vond het wel mee vallen omdat ik al een aantal keer over Corso Buenos Aires heen gelopen was. maar het laatste stuk was wel lang want er waren geen winkels maar wel mooie gebouwen! Het was wel een hele drukken dag, er waren veel toeristen en dat was ook goed te zien toen we bij de Duomo aankwamen, het hele plein stond bijna vol met mensen die foto's wouden maken. Wel heb ik vandaag een goede foto gemaakt van de Duomo en mij erbij!Ook vandaag heb ik iets gekocht bij de Pull&Bear, een truitje voor 4 euro, aan de kassa dacht ik huh dit moet een vergissing zijn maar het bleek gewoon te kloppen, super dus!

Rond 3 uur waren we weer terug thuis en hebben we weer samen gegeten. Omdat het zo warm buiten was hebben we erna even rustig binnen gezeten en ons opgefrist want na de kilometers lopen was dat wel nodig (om 3 uur hadden we al 14.550 stappen gezet), en dan was de dag nog niet eens om..

 

In de avond hebben we lekker pizza gegeten. Het was dezelfde pizza die ik gegeten had toen Anja en Ron er ook nog waren dus ik vond het zeker niet erg om deze heerlijke pizza nog eens te eten! De pizza was weer super groot en na 1 flink stuk had je echt wel al genoeg gehad... waarom is dit niet in Nederland te krijgen?!

Na het eten hebben we nog lekker een ijsje en watermeloen gegeten, en ook een lekker drankje erbij!

 

Morgen ga ik met Bart, Daan en Lieve op pad naar Bergamo, een plaats 1 uur van Milaan af. Ik heb er zin in!