Dag 8

Vrijdag 14 juli 2017

 

1 week Milaan zit erop, en wat gaat het snel! Ik heb het nog steeds naar mijn zin!

Vannacht was er een best wel heftige storm, alles klapperde en er was zelfs bliksem..  ondanks de onrustige nacht heb ik toch goed geslapen.

In de ochtend heb ik huiswerk gemaakt het Joris en Jana zodat ze het afhadden voor vandaag, en we erna iets leuks konden gaan doen.

In de middag zijn we met z'n allen naar een winkelcentrum geweest iets buiten Milaan. Het was de oude fabriek van Fiat die ze hadden opgeknapt en omgebouwd hadden tot winkelcentrum. Ook was hier een Primark en ik was wel benieuwd of het net zo was als in Eindhoven. Toen we met de auto aankwamen bij het winkelcentrum zag ik gelijk al dat het super groot was. Ik begin er langzaam aan te wennen... en dan vind ik winkelen in Nederland nog minder leuk dan dat het al is. We liepen het gebouw naar binnen en het was er echt koud.. (buiten was het 31 graden). Ook aan het lekkere weer ben ik al gewend en ik zorg dat ik de zon meeneem naar Nederland! Er waren zoveel winkels! Heel veel merken en ook van verschillende prijsklassen, een winkelcentrum waar dus iedereen wel zou kunnen slagen! Omdat er zoveel te kijken was heb ik niks gekocht maar dat komt vast wel goed want ik ben nog 3 weken in Milaan, en met de corso buenos aires om de hoek is het onmogelijk om met lege handen naar huis te gaan! Het winkelcentrum heten ''Arese shopping centre'' en dit is ook een echte aanrader om heen te gaan! Er is alleen geen metro die er heen gaat maar met de bus is het ook bereikbaar.

 

Morgen is het zaterdag en is er dus weer markt voor de deur, hier ga ik dan ook nog eens rond kijken wat ook hier was de vorige keer genoeg te zien!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.