Dag 18

Maandag 24 juli 2017

 

Vandaag was het een frissere dag dan de anderen dagen in Milaan, ik ben al zo gewend aan het mooie warme zonnige weertje. Het leek heel even Nederlands weer maar toen ik keek was het toch nog 26 graden... dat wort dus weer heeel erg wennen als ik terug en in het regenachtige Nederland!

Diana ging in de middag naar haar werk en ik was thuis met Jana en Joris. Jana en ik hebben geknutseld en spelletjes gedaan omdat ze haar huiswerk bijna af heeft. ook heb ik met Joris huiswerk gemaakt en ondanks dat het lang geduurd heeft zijn we erna toch een lekker ijsje gaan eten omdat ze toch hun best gedaan hadden. Jana en ik hadden geen ijsje gepakt maar wat in Nederland slush heet, hier heet het granita en heet is toch een beetje anders maar wel heerlijk (ik had munt en aardbijen smaak)! We zijn met het lekkere ijsje naar het park gegaan waar ook vriendjes van Jana en Joris waren. rond 7 uur zijn we terug naar huis gelopen omdat het begon te betrekken en het leek of er regen aankwam en gelukkig waren we op tijd binnen!

Morgen is er weer markt in de straat en daar ga ik ook even heen.

Reactie plaatsen

Reacties

Oma
7 jaar geleden

Hoi Eemy vandaag zijn opa en ik weer lekker wezen fietsen hadden we gisteren ook gedaan het gaat steeds beter en steeds meer km. groeten uit Brunssum xxxx knuffels van ons.

Maak jouw eigen website met JouwWeb