Dag 27

Woensdag 2 augustus 2017 

 

Na 2 dagen toch al wat kilometers te hebben afgelegd had ik vandaag een rustig dagje. Ik had niks op de planning staan en dat is soms ook wel eens fijn. En natuurlijk moet ik de laatste daagjes in Milaan extra genieten want als ik terug vlieg stap ik in met 37 graden en stap ik uit het vliegveld en is het opeens 15 graden kouder... de temperatuur is toch wel een dingetje waar ik weer heeeeel erg aan moet gaan wennen.

 

Vandaag heb ik weer lekker ontbeten en erna heb ik me klaar gemaakt voor weer een zonnige dag in Milaan. In de middag ben ik voor misschien wel de laatste keer (ik hoop het niet) over Corso Buenos Aires gelopen. En hoe kan het ook anders ik heb weer iets geshopt! Het is ook zo moeilijk om zonder iets thuis te komen als de prijzen enorm zijn afgeprijsd. Ik ben dus al winter klaar, of ik bedoel klaar voor het weer in Nederland...!! Vandaag heb ik 4 items geshopt voor in totaal 16 euro, je zou denken het is niet waar... maar it's no joke! En het is ook nog allemaal apart en niet heel standaard en het is echt een Eems stijltje zoals sommige dat noemen haha!! Omdat het toch wel erg warm begon te worden ben ik terug naar huis gelopen. Vandaag ben ik onbewust toch weer een flink stuk gelopen, eindelijk krijg ik beenspieren yesss... nee grapje was het maar z'n feest. Als iemand vraagt welke sport doe jij? dan zeg ik: shoppen in Milaan is mijn favorieten sport!! Ik begin wel een shopaholic te worden, maar dat val ook wel weer mee. Sommige mensen geven het geld uit aan bv. 1 tas en ik geef het liever uit aan meer dan 1 dingetje waar ik veel meer plezier van heb. Wie is er benieuwd naar mijn koopjes?

 

Toen ik weer thuis was had Diana het zwembadje voor Joris en Jana op het terras opgezet. Ze wouden er niet in maar toen Diana er lekker in ging pootje baden wouden ze er toch ook wel in. Ook ik heb mijn bikini snel aangestoken en ben lekker gaan afkoelen (het was maximaal 45.5 graden op het terras vandaag), je hoort mij niet klagen hoor, klagen mag je als het weer zo is als in Nederland.

 

Toen de logees ook weer terug waren van hun dagje weg, hebben we met z'n allen even wat lekkere chipsjes gegeten en erna is iedereen even gaan rusten en wat voor zich zelf gaan doen. Diana kwam met het goede idee om te gaan eten bij het restaurant waar we ook met de verjaardag van de zus van Giangi waren gaan eten. En och wat had ik daar moeite mee.... niet dus! Heerlijk pizzaaaa!!! Je hoort mij nog steeds niet klagen, eten lekker, weer lekker, leuke mensen om me heen, wat wil je nog meer?

De reservering was geplaatst en dus gingen we rond 7 uur met z'n allen op pad naar de Pizza club no limits, en dit keer weer tot het limit eten! Ik zou willen dat ik een extra maag had want je wilt gewoon alles proeven maar helaas kan het niet... En er was ook een ober die vond dat ik alles moest proeven dus hij schoof me steeds wat op m'n bord.. ik denk dat ik beter terug naar huis had kunnen lopen want wat een lekkere calorieën bommetjes heb ik gegeten!

Op weg naar huis hebben we de toeristische routen gereden om ook de logees van alles te laten zien. Het was wel al donker maar daardoor zag je wel ook de mooie verlichten gebouwen en het mooie kerkhof waar ik ook geweest ben.

 

Al met al weer een geslaagd dagje, en helaas bijna de laatste...

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Tante Wies
7 jaar geleden

Hoi Eemy, geniet nog van je laatste dagen in Milaan. Hopelijk is je koffer niet zwaar ? met al die koopjes. Ben benieuwd naar je Milaan outfits. Tot snel xxx

Maak jouw eigen website met JouwWeb