Dag 10

Zondag 16 juli 2017

 

Alweer dag 10 in Milaan, en er gaan nog 20 dagen volgen!

Vandaag ben ik met Diana op pad geweest en zijn we naar de Armani/ Silos geweest. Het is een museum van Giorgio Armani zelf en het ligt in Milaan en is 4500m2 groot! Het is opgericht in 2015 door Giorgio Armani zelf. In dat jaar bestond het merk 40 jaar en vandaar dat de Armani/Solis is opgericht. 

Toen we er heen liepen zagen we van een afstandje al iemand in een pak voor de deur staan en we dachten daar zal het dan wel zijn, en zo was het ook. Het zag er van buiten al super groot uit dus ik was erg benieuwd wat er allemaal te zien zou zijn! De mooie portier maakte de deur open en daar waren we dan, in de Armani/Silos. Alles was echt in de stijl van Armani, Grijs/koud en zwart.

We liepen de trap op en het leek wel of we de enige waren die er rond liepen, Al snel kwamen we erachter dat er natuurlijk beveiligers waren en hij hield ons dan ook goed in de gaten. Ook wist hij ons nog extra informatie over de prachtige kledingstukken te vertellen. Op elke verdieping had je een ander soort stijl/kleuren. Door deze tentoonstelling ben ik toch heel anders gaan kijken naar het merk Armani want ik wist niet dat hij zoveel unieke kledingstukken maakte. De outfits die er hingen waren natuurlijk onbetaalbaar, maar het was wel eens leuk om er zoveel te zien en dan ook nog eens zo dicht bij te mogen komen. Ook hier wist ik niet waar ik kijken moest want er was zoveel te zien, ik kom er zeker nog eens terug. Dit is echt een aanrader om heen te gaan!

Toen we terug naar huis liepen zijn we nog ergens wat gaan eten. Het was de bedoeling iets kleins te eten, maar we kregen beiden een hele pizza! Hij was wel lekker dus dat maakte het wel weer goed.

Rond 5 uur ben ik nog even over de corso buenos aires gelopen. Ik blijf me verbazen over de hoeveelheid winkels! Zo onwerkelijk maar wel geweldig! En natuurlijk heb ik iets gekocht! Ik zal nog vaak over deze straat gaan lopen met veel plezier!

 

Morgen is het al mijn 11e dag in Milaan, wat gaat de tijd toch snel!

 

Reactie plaatsen

Reacties

oma
7 jaar geleden

Eemy volgens mij moet je in Milaan een hele dikke beurs hebben met al dat moois.
Wat zijn de foto's allemaal mooi.gr.oma en opa xxx

Maak jouw eigen website met JouwWeb